Gizlilik ve Ödeme Güvenliği

GİZLİLİK VE ÖDEME GÜVENLİĞİ

Değerli KIRAÇ ELEKTRİK İNŞAAT MÜH. SAN VE TİC. LTD. ŞTİ (“elektrix.com”) üyesi,

elektrix.com müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir.

elektrix.com sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece elektrix.com bünyesinde kullanılmaktadır.

elektrix.com, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

elektrix.com, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, elektrix.com müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla elektrix.com iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Sitemizde kişisel bilgilerinizi girdiğiniz her sayfada sipariş ve ödeme işlemleri sayfalarının tümü SSL Güvenlik Sertifikası ile şifrelenmektedir. Kullandığınız tarayıcı (browser) bu sayfalarda yaptığınız işlemleri kilitli anahtar seklinde size gösterek doğruluğunu onaylamaktadır. Bu anahtar sayesinde tarayıcınız vasıtasıyla gönderdiğiniz hiç bir bilgi üçüncü şahıslar tarafından görüntülenemez.

Sitemizde oluşturduğunuz siparişlerin son derece güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesine ve gizliliğine büyük önem veriyoruz. elektrix.com' un alt yapısınında kullanılan tüm sistemler en son teknolojiler kullanılarak oluşturulmakta ve kullanılan teknolojilerde gerçekleşen değişim ve gelişimlere göre güncellenmektedir.

Siz değerli müşterilerimizin internet üzerinden online işlemlerinizi güvenle yapabilmeniz için elektrix.com güvenli ödeme sistemini oluşturan sayfalarda 256 Bit SSL (Genişletilmiş Doğrulama) sertifikası kullanılmaktadır. Ayrıca kredi kartı ile yapılan alışverişlerinizde kredi kartınızın 3D Secure sistemini desteklemesi ve 3D secure kodu girişi yapılması halinde ödemeniz tamalancaktır. Kullandığınız kredi kartı bilgilerinin hiçbir parçası sistemimizde saklanmamakta, ve kredi kartınızı tahsis eden banka haricinde hiç bir kişi tarafından erişilememektedir. Güvenli bölgede girilen kredi kartı bilgileriniz; ilgili bankanın ödeme onaylama sistemine yönlendirilir ve bankanızdan gelen onay ya da red mesajına göre siparişiniz işlem sürecine başlanır. elektrix.com tüm bankaların kredi kartlarını kullanabileceğiniz gibi, bankanızından ya da internet şubeniz üzerinden oluşturacağınız sanal kartlar ile de alışveriş tutarınız kadar limit oluşturarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Üyelerimiz, elektrix.com’a başvurarak kendisiyle ilgili;

Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme,
haklarına sahiptir.

elektrix.com, yukarıda yer alan talepler uyarınca, gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan gerçekleştirebilir. Talebe konu işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 13. Maddesine göre belirlenen tarife üzerinden ücret talep edilmesi mümkündür.

Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.